*Nettavisen* Nyheter.

Walter (78) våknet opp i en likpose

ERKLÆRT DØD: 78-åringen ble erklært død onsdag formiddag denne uken. Samme ettermiddag våknet han opp i en likpose. Foto: WAPT NEWS (faksimile)

78-åringen var erklært død.

Ansatte ved et amerikansk begravelsesbyrå i Lexington i Mississippi, fikk seg litt av et sjokk da det begynte å bevege seg inni en likpose.

78 år gamle Walter Williams ble erklært død av en lege onsdag formiddag, ettersom Williams tilsynelatende manglet puls. Williams ble dermed sendt til et begravelsesbyrå hvor han skulle klargjøres for begravelsen.

Bare noen timer senere våknet han opp inni en likpose. 78-åringen ble sendt avgårde til sykehuset i all hast.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier daglig leder av begravelsesbyrået Porter and Sons, Byron Porter, til TV-kanalen WAPT News.

Porter forteller at han skulle til å balsamere den avdøde, da Williams begynte å sparke fra innsiden av likposen for å komme seg ut.

Ingen vet nøyaktig hva som førte til at Williams ble erklært død. Men en teori er at pacemakeren sluttet å virke, men startet opp igjen etter en liten stund.

Willimas’ nevø, Eddie Hester, var selv vitne til at en tilsynelatende død onkel ble pakket inn i en likpose og sendt av sted. Han sier hele familien er glade for at 78-åringen «kom tilbake».

- Jeg vet ikke hvor lenge han blir, men akkurat nå er han tilbake. Det er alt som teller, sier Hester til TV-kanalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.