Walter skremte ulven med mobilen

MODIG GUTT: Walter Eikrem fikk aldri noen ulvedrosje til døra, slik familien har søkt om gang på gang. Derimot kan tenåringen bli hedret med pris for sitt mot.

MODIG GUTT: Walter Eikrem fikk aldri noen ulvedrosje til døra, slik familien har søkt om gang på gang. Derimot kan tenåringen bli hedret med pris for sitt mot. Foto: Elin Marie Rud (RAKKESTAD AVIS)

Nå kan han få hederspris for dåden.

Fra tirsdag startet en ny etappe i Walter Eikrems tilværelse som ulveskremmer. Han er nominert til hedersprisen ”Isklart hode”, skriver Rakkestad Avis.

Isklart hode er en årlig hederspris som tildeles en person eller gruppe som har holdt hodet klart og hendlet riktig i en presset situasjon. Prisen er ment som et lite klapp på ryggen til en snartenkt helt i hverdagen. Walter Eikrem fra Degernes er nominert til prisen, som deles ut av flaskevann-produsenten Isklar. Eikrem konkurrerer med i alt fem nominerte.'

Walter skremte fire ulver han møtte på skoleveien med heavy metal-musikk på full styrke i januar i år.

Fem nominerte
En jury har plukket ut fem nominerte kandidater til prisen. Utvalget baserer seg på medieomtale i norske medier de siste tolv måneder. Det endelige utvalget presenteres på Isklars Facebook-side, der folk fra tirsdag kan stemme på sine favoritter over en forhåndsdefinert tidsperiode. Etter endt stemmeperiode kåres en vinner basert på flest stemmer.

Prisen består av 10.000 kroner, samt ett års forbruk av naturlig og kullsyreholdeig flaskevann fra Isklar.

- En modig gutt
Juryen uttaler at Walter Eikrem (13) er nominert til Isklart-hodeprisen 2011 for sin modige, snartenkte og avbalanserte oppførsel i sitt møte med ulv på skoleveien. Juryen legger spesiell vekt på Eikrems unge alder, og han er et godt eksempel på hvordan det å holde hodet klart i pressede situasjoner er viktig, uavhengig av hvor gammel man er.

- Vi har å gjøre med en veldig modig gutt som presterte å handle både kreativt og rolig i en spesiell og truende situasjon, der de fleste andre av oss ville handlet på instinkt og lagt på sprang, sier Cecilie Seim, markedssjef i Isklar på vegne av juryen.

Les flere saker fra Rakkestad Avis her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.