Gå til sidens hovedinnhold

Warloe: - Alles kamp mot alle på Stortinget

Bergen/Oslo (NTB-Linus Hauge): Henning Warloe takket fylkespartiet generelt og Erna Solberg spesielt for støtten da han talte til årsmøtet i Hordaland Høyre søndag formiddag. Han legger ikke skjul på at han er kritisk til arbeidsforholdene på Stortinget.

- Takk til Erna, hun har hatt en svært krevende jobb, og har måttet skille mellom det partiet står for, og rent personlige forhold. Jeg har gjort noe galt, ja noe ulovlig og må stå for det, sa Warloe fra talerstolen og nevnte også støtten fra byrådsleder Monica Mæland, ordfører Trude Drevland og fylkesleder Liv Kari Eskeland.

Lederen av Hordaland Høyre, Liv Kari Eskeland, forteller at Warloe ble møtt av stående applaus da han gikk på talerstolen. Warloes opptreden ble dessuten behørig hyllet i sosiale medier, skriver Bergens Tidende.

Søndag ga han uttrykk for at ikke alt er som det bør være for politikere som kommer til hovedstaden som ferske stortingsrepresentanter.

- Jeg synes vel kanskje det er noen forhold ved stortingsrepresentantenes arbeidsbetingelser som det er grunn til å sette noen spørsmålstegn ved. Vi er veldig mye overlatt til oss selv. Vi får bortimot ingen hjelp i det praktiske arbeidet og det er en alles kamp mot alle. Vi må levere og aller helst ikke klage, sier Warloe til NRK. (©NTB)

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford