Gå til sidens hovedinnhold

Warloe begynte med ecstasy på Ibiza

Oslo (NTB): Stortingsrepresentant Henning Warloe (H) sier at han begynte med ecstasy på Ibiza og innrømmer at misbruket var «svakt tiltakende».

I et intervju med TV 2 forteller Warloe at det som startet med en ferietur på den spanske turistøya for tre eller fire år siden, utviklet seg til utprøving av også amfetamin og kokain. Den nå 50 år gamle politikeren prøvde altså narkotika for første gang da han var 46 år gammel.

- Jeg har vel alltid kanskje tenkt at «nå har jeg alltid vært så ordentlig og skikkelig, kanskje jeg skulle tørre å være litt uskikkelig også», forklarer han til VG.

Warloe holder fast overfor TV-kanalen at rusen var på utprøvingsstadiet, men til VG sier han at han det siste året i gjennomsnitt har ruset seg annenhver helg.

Torsdag forrige uke fant politiet narkotiske stoffer hjemme hos Høyre-politikeren, og Warloe er nå siktet for bruk av narkotika.

Funnene i stortingsleiligheten til Warloe ble gjort i forbindelse med en større narkotikaaksjon på Romerike. En 31-årig mann, en venn av Warloe, som er pågrepet i denne saken, har hatt tilgang til leiligheten og har i avhør innrømmet å ha oppbevart narkotika der. Han står imidlertid fast på at Warloe ikke har visst noe om dette. (©NTB)

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene