RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Webcenter leverer i et tøft marked

Sist oppdatert:
IT-konsulenthuset Webcenter leverer gode resultater i et tøft IT-marked. Selskapet melder også om en god start på andre kvartal
Webcenter fikk et resultat før skatt på 2,7 millioner kroner i første kvartal, mot minus 4,6 millioner kroner i samme periode i fjor. Bunnlinjen er særlig løftet opp av renteinntekter på 1,8 millioner kroner i første kvartal.

Selskapet venter at den gode trenden fortsetter.

- Selskapet har hatt en god begynnelse på andre kvartal ved signering av flere viktige kontrakter innenfor hovedproduktområdene. Aktiviteten i andre kvartal er normalt høyere for selskapet enn i første kvartal. Styret forventer et positivt driftsresultat/EBITA, skriver selskapet.

Webcenters omsetning falt til 29 millioner kroner i første kvartal, fra 30,7 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet til selskapet endte på 0,9 millioner kroner i kvartalet, mot minus 6 millioner kroner i samme kvartal.

Kontanter og bankinnskudd ved kvartalets avslutning var på 120,7 millioner kroner, noe som var en økning på 20,9 millioner kroner i forhold til tilsvarende periode i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere