RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Weekday)

Weekday til Norge

Sist oppdatert:
Åpner butikker i Bergen og Oslo.

(SIDE2): Nå kommer søsterkjeden til konseptbutikken «Monki» skriver Aftenposten.no.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Kommer i mai

- De nye butikkene ligger på bra steder og innredningsmessig bygger de videre på Weekdays nyeste butikkonsept der inspirasjonen er hentet fra en tornado og en eksplosjon, sier PR-ansvarlig Elinor Nystedt i «Weekday» til avisen.

Fra før er det har ti «Weekday»-butikker fordelt på Sverige, Danmark og Tyskland. Den første «Weekday»-butikken i Norge kommer til Bergen 6.mai. Oslo-butikken vil bli åpnet i løpet av uke 19, altså før 17.mai. Butikken får adresse Stortorvet 7. «Weekday» i Oslo blir med sine 990 kvadratmeter en av de aller største butikkene i kjeden.

Flere merker
«Weekday» består av merkene MTWTFSS og Cheap Monday. I tillegg fører butikken en vintagelinje, egenmerket Store Made, og Weekday Collaboration, som er et samarbeid med unge designere. Hver kolleksjon i Weekday Collaboration selges i begrenset opplag og i en tidsavgrenset periode.

Hver Weekday-butikk er unik, men de preges alle av skarpe hjørner og vinkler, labyrintaktig planløsning og original utnyttelse av gulv- og veggareal.

Les også: Top Shop til Karl Johan

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere