RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Weekend til skifteretten

Sist oppdatert:
Weekend går til skifteretten i dag, mandag. De tidligere ansatte setter sin lit til lønnsgarantiordningen når de i dag begjærer utgiveren konkurs, med lønnskrav på over 600.000 kroner.

Weekend-boet er trolig tomt for penger. Advokatfullmektig Asle Hesla, representerer de åtte tidligere Weekend-ansatte, som begjærer selskapet som ga ut den havarerte helgeavisen konkurs, sammen med advokat Torkjell Solbø, skriver Kampanje.

Weekend-investor Andreas Christensen opplyste i november at eierne vil holde generalforsamling i det konkurstruede utgiverselskapet Media Marketing. Selskapet har, etter at avisdriften havarerte etter bare to måneder med utgivelser, vært uten styre, daglig leder og ansatte. Det er imidlertid uvisst om noen vil møte opp på vegne av Media Marketing i dagens rettsbehandling.

Christensen har tidligere anmeldt tyveri av datautstyr fra Weekends lokaler. politiet har tatt ut siktelse mot en tidligere ansatt i avisen for tyveri av datautstyr fra lokalene til det havarerte selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere