*Nettavisen* Nyheter.

Wenche Myhre operert for brystkreft

Foto: Lunde,Bjørn Erik Rygg (SCANPIX)

- I tiden som kommer må jeg prioritere meg selv og familien, sier Wenche Myhre etter operasjonen.

10.08.10 08:36

(SIDE2:) Den populære artisten Wenche Myhre ble for to uker siden operert for brystkreft på Radiumhospitalet, skriver VG.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Dette kom som et sjokk for meg som for alle andre, men når de på Radiumhospitalet informerer om behandling og oppfølging, så føler jeg meg i de beste hender, sier Myhre via sin advokat til avisen.

Artisten ble operert for en mindre kreftsvulst i brystet og ble utskrevet dagen etter inngrepet, heter det i en pressemelding fra hennes advokat Andreas S. Christensen.

Prognosen skal være god for den folkekjære artisten, men på grunn av den polikliniske etterbehandlingen blir hun nødt til å avlyse oppdragene sine denne høsten.

- Jeg må se på situasjonen og behandlingen som en utfordring. I tiden som kommer må jeg prioritere meg selv og familien, og på nåværende tidspunkt har jeg ingen flere kommentarer, sier Wenche Myhre via sin advokat.

Wenche Myhre er en travel artist med mange oppdrag i Tyskland og Sverige foruten hjemme i Norge. Fremover må hun imidlertid ta det helt med ro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.