RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Finn-Kelcey

Wenger skryter av Reyes

Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsene Wenger har bedt folk være tålmodig med José Antonio Reyes. Etter kampen mot Chelsea har han revurdert dette.

José Antonio Reyes er bare 20 år. Han snakker ikke engelsk og er ikke vant til den tøffe engelske stilen.

Derfor ville manager Arsene Wenger matche ham forsiktig i starten og ba både fans og media være tålmodig med den unge spanieren.

Etter Reyes' strålende kamp mot Chelsea på lørdag, er han i ferd med å revurdere dette.

- Jeg sa vi måtte være tålmodig med ham, men tydeligvis ikke for tålmodig. Hans første mål var fantastisk og jeg fikk følelsen av at vi ville vinne etter det. Men for meg var det andre målet enda bedre, på grunn av kvaliteten i bevegelsene hans og den nydelige pasningen fra Patrick Vieira. Jeg forventer alltid at spillerne mine leverer varene, men jeg forventet ikke at José skulle ha mot nok til å gjøre noe så spesielt med ballen, sier han.

Nå lover Wenger mer fra den spanske teknikeren.

- Alle kan se talentet hans, men det vil komme mye mer fra ham. Gutten er bare 20 år og han holder på å venne seg til sin nye posisjon, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere