RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«What's Age Got to Do With it»

Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann
Sist oppdatert:
Tina Turner er på tur igjen, og alderen ser ikke ut til å tynge henne.

Listetopp-veteranen og rockedronningen Tina Turner begeistret fansen da hun stormet scenen med sine dansere i Zürich i Sveits søndag, og snart kommer hun til Norge. De som trodde at turneen i 2000 skulle bli hennes siste, tok grundig feil. For nå er 69-åringen i farta og skal på ny legge Europa for sine føtter. Bildene og rapportene fra Sveits vitner om et forrykende sceneshow og hitlåter på rekke og rad. Kostymet og frisyren kan vekke minner fra hennes opptreden i Mad Max-filmen fra 1985, men Tina Turner er åpenbart fortsatt «Simply The Best», langt forbi vanlig pensjonsalder.

- Hvis du tar vare på deg selv, er ikke 60 år noe for en kvinne i disse dager, uttalte hun til den britiske avisa Daily Mail forleden, og la til:

- I dagens verden kan du være den kvinnen du ønsker å være.

Tina Turner byr denne gangen på hit etter hit fra hele karrieren. 17. april står hun på scenen på Telenor Arena på Snarøya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere