RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Whitney Houston skilles

Foto: Moshe Shai/Shooting Star (All Over Press)
Sist oppdatert:
Den fallerte popdivaen Whitney Houston skilles fra ektemannen Bobby Brown.

SIDE2 TV:Se gratis video av paret i rettssalen
BILDESPESIAL:Skandaleparets samliv over
BAKGRUNN: Rockens villeste par

(SIDE2): Whitney Houstons talsperson, Nancy Seltzer, opplyser til nyhetsbyrået AP at Whitney har levert en rettslig begjæring om skilsmisse.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til at Whitney og Bobby nå skilles, men den siste tiden har det sett ut som om Bodyguard-stjernen og syngedamen har prøvd å få livet tilbake på rett kjøl.

PÅ KJØRET: Rømte fra narko-klinikken
ØDELAGT AV DOP: Whitney så demoner

Skandale-Whitney
Etter at hun giftet seg med Bobby Brown i 1992, har det kun gått i utforbakke med Whitney Houston. Fra å være en respektert og beundret stjerne, havnet hun på kjøret med alkohol og sterke narkotiske stoffer.

Mange av Whitneys venner har gitt Bobby skylda for forfallet. Trolig er det livsstilen med rus og ville fester som er årsaken til at hun forlater ektemaken gjennom 14 år.

Beundres av bin Laden
Whitneys talsperson vil imidlertid ikke si noe om hvorfor stjernen har begjært skilsmisse.

- Jeg kan bare bekrefte at hun har satt igang en skilsmisseprosess, sier Nancy Seltzer til AP. Hun vil heller ikke opplyse når Whitney startet skilsmisseforhandlingene.

Access Hollywood melder imidlertid at eks-stjernen leverte inn begjæringen om skilsmisse fredag. Bobby skal ha mottatt meldingen tirsdag denne uken.

GRIPER HUN MULIGHETEN?: - Osama forelsket i Whitney

Stormfullt ekteskap
Ekteskapet har vært svært stormfullt, og det har en rekke ganger de siste årene gått rykter om at de har gått hver til sitt.

BOBBY BROWN: - Vi skal skilles

I 2000 fant sikkerhetsvakter i Hawaii narkotika i parets baggasje. To år senere innrømmet Whitney i et intervju med TV-kanalen ABC at hun hadde et narkotikaproblem.

To ganger har hun vært innlagt for avrusning.

Bobby Brown har også brutt loven gjentatte ganger. Han er blitt arrestert for narkobesittelse, overfall og fyllekjøring.

Felles datter
Etter at nyheten ble kjent sent onsdag kveld, norsk tid, avslo Bobby Browns talspersoner å kommentere saken overfor nyhetsbyrået Reuters.

Paret har en datter, Bobbi Kristina (13). Det er ikke kjent hvem som krever forsørgeransvaret for Bobbi.

Les mer om skandale-Whitney:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere