RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Whitney tilbake i The City

(Splash News)
Realitystjernen spiller nå inn nye episoder av «The City» i New York. Se bildene her.

(SIDE2): The City-stjernen Whitney Port er tilbake i New York - for å spille inn nye episoder til realityserien. MTV har tidligere annonsert at «The City»s andre sesong har premiere 29. september.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Tilfeldigvis på settet til «Sex og Singelliv»
Whitney Port og venninnen Roxy Olin ble oppdaget da de tilfeldigvis gikk forbi innspillingen av «Sex og Singelliv 2» i New York i helgen.

- Ahhhh. Roxy Olin og jeg gikk akkurat forbi «Sex og Singelliv»-settet, sa Whitney, mens jentene kastet blikket ned mot settet.

- Så uvirkelig, lo de to.

Ny venninne
Tidligere i sommer gikk det rykter om at Whitney Ports nye tilværelse i New York ble for tøff for henne, og at hun derfor flyttet hjem igjen til Los Angeles.

Men nå er altså realitystjernen klar for nye utfordringen i motemetropolen.

Om bitchen Olivia Palermo og eksen Jay Lyon fortsatt er en del av Whitneys liv, gjenstår å se.

Roxy Olin har i hvert fall en sentral rolle på de nye bildene fra innspillingen - og det er ingen tvil om at Whitney koser seg i hennes selskap. Jentene tuller og lo gatelangs under innspillingen i forrige uke.

Elsker mote og tilbehør
24-åringen ble først kjent som Lauren Conrads kollega i Teen Vogue gjennom tv-serien «The Hills». Senere fikk hun sin egen tv-serie «The City». MTV følger med Whitney på flyttelasset fra Los Angeles til New York, der Whitney jobber som pr-ansvarlig for Diane von Fürstenberg. Den andre sesongen av TV-serien fortsetter i New York.

Whitney har trolig bare en regel når det kommer til klær, mote og styling - og det er at absolutt alt er lov. Tv-personligheten gjør sjelden store og grove feil, men noen reagerer trolig på hennes litt vel kreative sammensetninger. Og det er ingen tvil om at stilen har blitt drastisk forandret etter at tv-stjernen flyttet fra LA. Stilen er mer og mer preget av en storbyjente.

Hun legger ekstra vekt på tilbehøret i stilen sin. Vesker og sko matcher aldri, uten unntak, og hun bruker gjerne et par brune semsket sko til en sort lakkveske. Noe svært få andre ville gjort. Men nettopp den missmatchen gjør Whitneys stil helt spesiell. Veskene står sjelden i stil til resten, og er gjerne preget av masse farger og mønstre.

Se flere bilder fra settet lenger ned

2344

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere