RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wæhler solgt til Aalborg

Sist oppdatert:
Kjetil Wæhler ble torsdag solgt til den danske klubben Aalborg.

Se avskjedsintervjuet med Wæhler på VIF TV.

Etter seks år i Vålerenga har Kjetil Wæhler (32) valgt å prøve lykken i utlandet på slutten av en innholdsrik karriere, og har signert en treårskontrakt med Aalborg. Når Aalborg kom på banen ytret Wæhler et ønske til Vålerenga om å få lov til å gå i forhandlinger med den regjerende danske seriemesteren.

- Først og fremst vil jeg takke Vålerenga for at de har gitt meg sjansen til å få et lite eventyr på slutten av karrieren. Jeg har hatt seks gode sesonger her i et bra miljø med artige medspillere, sier Wæhler til vif-fotball.no.

- Jeg har vunnet det jeg kan vinne i norsk fotball, og når Vålerenga ga meg denne muligheten til dette takket jeg ja til tilbudet fra Aalborg.

Wæhler kom til Vålerenga foran 2003-sesongen. Sesongen før spilte han i Moss på utleie fra Wimbledon, hvor han gikk skadet i tre år.

Etter å ha vært med å redde plassen i Tippeligaen omtrent på overtid i 2003-sesongen, fikk både Wæhler og Vålerenga en veldig opptur. Seriesølvet i 2004 ble kronet med seriegullet året etter. Det ble bronse i serien i 2006 men de to siste sesongene har ikke svart til forventningene i serien. Allikevel husker han det siste best.

- Cupfinalen er det jeg husker best. Det var et verdig punktum for min karriere i Vålerenga og var det morsomste jeg har vært på noen gang som fotballspiller. Da tar jeg gjerne steget videre til en annen liga, sier Wæhler om sin avslutning i Vålerenga.

Se avskjedsintervjuet med Wæhler på VIF TV.

Martin om Wæhler-overgangen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere