RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wiborg fremdeles bull på Offshore

Sist oppdatert:
Ragnhild Wiborg i Odin Fondene er fremdeles positiv til oljeservice og offshoreaksjene på Oslo Børs selv om hun mener det kan komme korreksjoner. Les hvilke aksjer hun trekker frem
Da iMarkedet.no intervjuet Ragnhild Wiborg i Odin Fondene rett over nyttår trakk hun frem offshoresektoren som favoritt sammen med noen utvalgte IT-selskaper. Omtrent en måned etterpå har flere av selskapene virkelig sparket fra på børsen.

Les nyttårs-intervjuet her:
Ragnhild Wiborg: - Ingen sektorer som skiller seg ut

- Det har gått ganske fort opp så det er ikke rart om markedet tar en pust i bakken, sier Wiborg til iMarkedet.no.

Men selv om markedet skulle korrigere noe tilbake så mener Wiborg at det underliggende inntjeningspotensialet i bransjen er inntakt.

- Det er normalt at markedet korrigerer, og man bør være selektive, mener Wiborg.

Hun trekker frem selskap innen riggsektoren og andre selskap som er eksponert for høyere aktivitet. Særlig finner hun Fred. Olsen Energy interessant sammen med Ocean Rig samt flere av selskapene som har kommet til børsen den siste tiden med Jack-up rigger.

På spørsmål om hvilke aksjer man bør passe seg for innen denne sektoren har Wiborg noe større problem med å svare, men trekker frem flere av de amerikanske oljeserviceselskapene som etter hennes mening er noe for høyt priset.

Baker Huges er et eksempel på dette, sier Wiborg til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere