RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wicom-datter inne hos Hydro

Sist oppdatert:
IT-selskapet Wicoms datetrselskap Smartnet har fått en større rammeavtale med Norsk Hydro på installasjoenr av trådløst nettverk
Avtalen gjelder installasjon av trådløst nettverk på flest mulig av Hydros 300 kontorer. Avtalen er undertegnet med Norsk Hydros serviceselskapet Hydro IS Partner.

- Rammeavtalen omfatter leveranse av komplette, integrerte løsninger for trådløs aksess og etablering av IP-soner, med svært høye krav til brukervennlighet, funksjonalitet, ytelse og sikkerhet, melder Wicom.

Smartnet står for design og integrasjon av løsningene, som er basert på IP- soneprodukter fra ipUnplugged samt infrastruktur- og administrasjonsprodukter fra Cisco Systems.

- For oss er dette en bekreftelse på vår posisjon som et av de ledende kompetansemiljøene i landet på trådløse nettverk. Avtalen er et resultat av den målrettede oppbyggingen av kompetanse vi har gjort på dette området de senere årene, sier Thomas Ramm, adm. direktør i WiCom ASA i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere