RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wicom et steg videre

Sist oppdatert:
Wicom og datterselskapet Photonyx har nå fått på plass neste skritt for videre utviklingen av den optiske brikken. Wicom fortsetter å gå med underskudd
Wicom har lagt frem resultater for tredje kvartal, og de viser at teknologiselskapet fortsatt taper penger, men takten er lavere.

Driftsinntektene økte fra 2,7 millioner kroner i fjor til 3,4 millioner i år. Nettoresultatet endte på minus 1 million kroner, mot minus 3,1 millioner kroner i samme periode i fjor.

Selskapet oprpettholde rimidlertid guidingen om et positivt resultat for annet halvår for det historiske WiCom (Communication- segmentet).

- På lengre sikt ser Styret et betydelig potensial knyttet til Photonyx' virksomhet.

I en egen melding i dag rapporterer Wicom at de nå har fått på plass en samarbeidsavtale for videre utvikling av Photonyx optiske brikke. Avtalen er inngått med kinesiske Accelink
Technologies Co. Ltd.

- Avtalen innebærer leveranse av en prototyp av en optisk brikke til bruk i fiber-optiske nettverk, basert på Photonyx` unike teknologi, for evaluering og tilpasning frem mot kommersielt produkt, skriver Wicom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere