RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WiCom kjøper videre størrelse

Sist oppdatert:
WiCom kjøper selskapet Smartnet. Prisen er inntil 15 millioner kroner
WiCom vil kjøpe selskapet Smartnet. WiCom skal betale inntil 15 millioner kroner for aksjene, ved at 7,5 millioner kroner betales ved overtagelse og inntil 7,5 millioner kroner er resultatavhengig.

Oppgjøret vil i all hovedsak gjøres ved utstedelse av nye aksjer i WiCom ASA.

Smartnet designer, leverer og vedlikeholder sikker og stabil IT-infrastruktur, med fokus på løsningsutvikling innenfor områdene kommunikasjon, sikkerhet, server/applikasjon, lagring og IP-telefoni.

Smartnet består av personer med betydelig erfaring fra IKT- ransjen og teller i dag 20 ansattem heter det i meldingen fra WiCom. Smartnet forventer en omsetning på drøye 10 millioner kroner i fjerde kvartal 2003 med med positivt resultat, og forventer en positiv utvikling i 2004. Smartnet har kontorer i Oslo og Sandefjord.

- Dette kjøpet vil styrke WiComs posisjon i nettverksmarkedet og gi oss tilgang både på utfyllende kompetanse og en utvidet kundebase, skriver adm. direktør i WiCom, Thomas Ramm, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere