RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wicom med kraftig inntektsøkning

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet Wicom har nå fått fart på salget, men store investeringer i forskning- og utvikling fortsetter å gi underskudd
Wicom kan vise til en omsetning på 14,5 millioner kroner i første kvartal, mot null for de samme enhetene i første kvartal i fjor. Det "gamle" WiCom omsatte i første kvartal i fjor for 7,9 millioner kroner.

Sammenlignet med gamle Wicom så steg driftsresultatet fra minus 1,8 millioner kroner i fjor til pluss 128.000 krone ri årets første kvartal.

Det er i systemdivisjonen selskapet inntekter er å finne. Denne divisjonen består av Smartnet, tidligere WiCom Communications og Smertnet AS. REsultatet i Smartnet var såvidt godt i første kvartal at det utløser utbetaling av 1 million kroner i resultatavhengig oppgjør til selgerne.

Teknologidivisjonen som består av Photonyx-satningen, hadde kostnader på 3,4 millioner kroner i første kvartal, mot minus 4,8 millioner i samme periode i fjor.

- Konsernet gikk betydelig styrket inn i 2004, og har i løpet av kvartalet blitt ytterligere posisjonert for å utnytte mulighetene innen begge satsningsområdene, skriver selskapet.

WiComs generalforsamling vedtok i dag å endre navnet på selskapet fra WiCom til Ignis ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere