RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WiCom positiv til fremtiden

Sist oppdatert:
WiCom leverte nye underskudd i fjerde kvartal. Selskapet ser lyst på utviklingen fremover
WiComs inntekter i kvartalet var på 8 millioner kroner. Resultatet for konsernet endte i fjerde kvartal på minus 5,9 millioner kroner, mot minus 6,8 millioner kroner i samme kvartal året før.

- Som en regnskapsmessig konsekvens av det omvendte oppkjøpet av Photonyx Ltd., vil delårsrapporter og årsrapporter fra og med denne rapporten avlegges med Photonyx Ltd. som regnskapsmessig overtagende selskap i konsernet. Det juridiske morselskapet er WiCom ASA, og det er dette selskapets kapital som vil være konsernets selskapskapital.

Konsekvensen er at tallene inneholder 12 måneder Photonyx Ltd. med datterselskap og 3 måneder (4. kvartal) med det gamle WiCom. Alle historiske sammenligningstall er omarbeidet i forhold til dette. Det vises til proformatall totalt og proformatall pr. segment for å se sammenligningstall for det gamle WiCom-konsernet.

Fra 1. kvartal 2004 vil konsernet rapportere med sammenligningstall for Photonyx konsern, mens det vil utarbeides proforma sammenligningstall for systemsegmenetet (WiCom Communication AS, Smartnet AS og WiCom Nett AS). Smartnet AS vil inngå i tallene fra og med 1. kvartal 2004, skriver WiCom i meldingen.

- Styret ser positivt på utsiktene fremover. Det planlegges for et positivt første halvår for System-divisjonen og markedsklare produkter og salgsinntekter for Teknologi-divisjonen i 2004/2005. Kombinasjonen av en løpende og godt posisjonert virksomhet innen systemsegmentet og en god finansiell plattform er et godt utgangspunkt for å utnytte det betydelige potensialet som på lengre sikt er knyttet til Photonyx’ teknologi og virksomhet, heter det i meldingen fra selskapet .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere