RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Widerøe-fly måtte snu grunnet oljedamp i kabinen

Et Widerøe-fly på vei fra Bodø til Trondheim måtte snu da det ble oppdaget oljedamp i kabinen søndag formiddag. Flypersonell og passasjerer ble sendt til rutinemessig legesjekk.
Et Widerøe-fly på vei fra Bodø til Trondheim måtte snu da det ble oppdaget oljedamp i kabinen søndag formiddag. Flypersonell og passasjerer ble sendt til rutinemessig legesjekk. (SCANPIX)

Bodø (NTB): Et Widerøe-fly på vei fra Bodø til Trondheim måtte snu da det ble oppdaget oljedamp i kabinen søndag formiddag. Flypersonell og passasjerer ble sendt til rutinemessig legesjekk.

Forholdsvis kort tid etter avgang ble det oppdaget oljedamp i kabinen, også noe i cockpiten. Vi valgte å returnere til Bodø, sier informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe til Avisa Nordland.

Flypersonell og passasjerer ble sendt til rutinemessig legesjekk. Det er usikkert hva som var årsaken til dampen, men det er trolig snakk om lekkasje av motorolje.

Flyet var på vei fra Bodø til Trondheim via Mo i Rana. Flyet undersøkes på bakken ved Bodø lufthavn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere