RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

«Wii Fit» holder deg feit

Sist oppdatert:
Nintendo sier at «Wii Fit» egentlig ikke er designet for å få deg i form.

(Spillmagasinet): Vi har alle håpet at spillere kan få drømmekroppen med Nintendo, men nå kan det se ut til at spillselskapet ikke lever opp til forventningene.

Spillguruen Shigeru Miyamoto har designet spillet «Wii Fit» hvor du skal balansere, hoppe, danse i takt, drive aerobic, yoga og mange andre svettende aktiviteter.

Til tross for at spillet legger opp til en slankekamp i familien, en egen graf viser hvordan det ligger an med holdning og helse i hele husholdningen, forteller Miyamoto at spillet ikke er designet for å få kiloene til å renne av.

- Jeg tror ikke «Wii Fit» sin oppgave er å få deg i form. Målet i spillet er å få deg til å bli klar over kroppen din, sier Miyamoto i et intervju på Nintendos egne nettsider.

Designeren innrømmer at å måle vekten til familien kan høres ekstremt ut, men hevder det er morsomt.

- Jeg mener at å ha slike forhold i familien er ideelt. Jeg vet det høres litt ekstremt ut, men å måle vekten din er morsomt og det finnes måter å holde seg i form på når en tenker i de banene, sier Miyamoto.

«Wii Fit» skal slippes til Nintendo Wii i løpet av andre kvartal 2008. Med spillet følger et balansebrett som fungerer som kontroller. Prisen på herligheten er ikke offentliggjort.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere