RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

William (25) drakk cola til tennene falt ut

Foto: Thinkstock (Thinkstock)
- Jeg er ikke spesielt stor fan av vann, sier han selv.

(SIDE2): De fleste vet at det ikke er spesielt sunt å drikke store mengder med brus, og spesielt cola har blitt omtalt som verstingen på grunn av sitt høye sukker og syrenivå.

Til tross for dette drakk William Kennwell hele åtte liter av den brune esken hver dag, og til slutt mistet han alle tennene sine til tross for at han bare er 25 år gammel.

- Det startet fordi jeg ikke er noen spesielt stor fan av vann, og så jobbe jeg i hotellindustrien og hadde lett tilgang til cola, skal William ha uttalt til den australske avisen Adelaide Now.

- Forårsaket blodforgiftning
Det at tenne råtnet førte også med seg en annen skremmende bieffekt.

Til tross for advarsler fra tannlegen om at tennene var nær å råtne fortsatte han å drikke store mengder brus. Mens et menneske normalt er utstyrt med 28 til 32 tenner, hadde William kun tretten igjen, men disse måtte fjernes og han er altså nå helt tannløs.

- Fordi tennene mine råtnet sånn forårsaket det blodforgiftning som gjorde at jeg ble syk, men helsen min har forbedret seg med gebisset, skal den tannløse 25-åringen ha uttalt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere