RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

William i sjalusidrama

(All over press)
Sist oppdatert:
En reise til Afrika skal ha ført til at prins William har havnet i sjalusidrama med kjæresten Kate Middleton.

(SIDE2): I forbindelse med endt geografieksamen skal William ut å reise i Afrika og Asia. På turen skal han ha med seg noen av sine nærmeste venner blant annet Guy Pelly. Pelly er tidligere mistenkt for å ha tilbudt narkotiske stoffer til prins Harry.

Wiliams kjæreste Kate Middleton skal også være med på reisen, men hun får bare være en del av reisefølget under besøket i New Zealand og Australia.

Under besøket i Afrika skal prinsen møte sin ekskjæreste Jecca Craig (22), som han fortsatt har god kontakt med. Ifølge britiske medier vil hun nå ha William tilbake. Dette har gjort at Kate har blitt fra seg av sjalusi.

- William har sagt at Kate kommer til å elske det. Men hun vil heller dra til Afrika. Med Pelly der så kommer det til å gå galt. Og Kate vet at William kommer til å omgås med Jecca, sier en kilde ifølge Expressen.

- Hun opplever det som om hun blir satt igjen på kaien, sier en venn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere