RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Willow og Jaden stjal showet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Familien Smith sjarmerte alle i senk på Nobelpriskonserten. Se bilder!

SPEKTRUM(SIDE2): Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) overrasket alle ved å ta med barna Willow (9) og Jaden (11) som medverter under årets Nobelpriskonsert.

- Vi er så stolte og beæret over å få lede denne konserten som en familie, og barna våre ønsket å hjelpe til, sier Jada Pinkett Smith.

Se bilder nederst i saken!

Smeltet alle
Det satte stemningen fra kvelden med én gang og familien på fire sviktet ikke sitt Nobel-publikum.

Will og Jada ledet showet med en varm tilstedeværelse, med lun humor og fleip hele veien igjennom. Men det var barna som smeltet publikum da de to tok scenen i finalenummeret etter popdiva Donna Summer.

Da Willow og Jayden startet klokkerent på Michael Jackson-hiten «Man in the Mirror» gikk det et kollektivt sukk gjennom hele Spektrum.

Til Wills glede tok sønnen scenen med noen skikkelig dansetrinn i finalesangen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Snakket mandarin
Lille Willow, som kom stolt hånd i hånd på pappa Will på scenen, hadde på seg en nydelige svart og hvit fotsid kjole - og så ut som en liten prinsesse.

Hun fikk æren av å presentere superpianist Lang Lang før han skulle spille «Rhapsody in blue», og da annonserte Will at det ønsket hun å gjøre på mandarin siden pianisten er fra Kina.

- Vi bodde i Kina i fire måneder og da lærte hun mandarin, så hun ville gjerne presentere ham på det språket, sier Will.

Det klarte det søte niåringen, som for øvrig er kliss lik pappaen sin, med glans.

Les mer her:Se så lik pappa!

En annen som stjal showet var Wyclef Jean (37) som fikk med seg hele publikum og danset også med Mette-Marit.

Les også:- Hvor er prinsessen?

Stolt av kona si
Hovedpersonen denne kvelden var selvsagt Barack Obama (48), som reiste fra Oslo fredag formiddag etter litt over et døgn i hovedstaden, som paret hadde fått et intervju med ham i forkant som ble vist under konserten.

De snakket om hva prisen betydde for presidenten, men også om hva kona Michelle Obama betyr for ham.

- Hun er nydelig, kan jeg si det? spør Will forsiktig.

- Ja, du kan si det. Og hun er det, forsikrer Barack lattermildt. Han forteller om en sterk og jordnær kvinne som aldri glemmer hvor hun kommer fra. Michelle har sterke verdier som han holder høyt og hun passer på at han også holder beina på jorda - selv som verdens mektigste mann.

Det var ingen tvil om at de to hadde en god og familiær tone under sitt opphold i Oslo. De er kjærlige og fleipete - og det ikke minst til syne da Michelle børstet litt og rettet på Baracks dress de var i audiens på Slottet.

Les også:Michelle rettet på mannen sin

Mye fleip
I skikkelig Will Smith-stil er det ingen underholdning uten hans glade humor og mange spøker. Sønnen Jaden fikk høre det da Will fortalte at han hadde blitt så ivrig da leste seg opp om Alfred Nobel at han faktisk spiste dynamitt.

- Og dette er resultatet, men det går fint med han altså, ler Will og tar sønnen på hans volumniøse hår.

Will spøkte også med at han ville at Barack ville han skulle spille ham på film fordi de var så like på grunn av ørene...

Familien Smith satt i det hele tatt et familiepreg på konserten som til tider har vært litt traust og kjedelig - med glimt i øyet klarte Will og Jada å gjøre kvelden minneverdig for de fremmøtte.

Tidligere på fredag formiddag møtte Side2 Will og Jada under pressekonferansen før konserten.

Les saken her:- Kronprinsessen var nydelig

Se bildekarusell under!

2654

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere