Gå til sidens hovedinnhold

Willy (48) ble funnet drept

Politiet mener de står overfor et drap.

Ved 21-tiden mandag kveld ble en mann funnet død i sin egen leilighet i første etasje i Schleppegrells gate 28 B på Grünerløkka i Oslo.

Politiet opplyste på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag at det er 48 år gamle Willy Brown som er drept. Familien har i samråd med politiet gått ut med navn og bilde.

Møtte ikke på jobb
- Det var en kollega av mannen som kontaktet AMK-sentralen ved 21-tiden i går. Den avdøde møtte nemlig ikke opp på jobb i går og kollegaen ble bekymret for ham, sier leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid.

Den siste observasjonen av 48-åringen ble gjort på utestedet «Per på hjørnet» fredag 7. oktober.

- Det er foretatt en del undersøkelser, og vi ser nærmere på saken, sa vaktleder Ole Petter Jacobsen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt tidligere til Aftenposten.no.

Politiet skal ha gjort undersøkelser på adressen i 2-3 timer. Politiet har så langt et vitne, men vet ikke hva som er dødsårsaken.

Krimteknikere jobbet hele natten
Styreleder Tom Hemer forteller til Aftenposten at krimteknikere var på plass hele natten. Han skjønte raskt at det dreide seg om en alvorlig situasjon da de dro på seg hvite kjeledresser.

- Da jeg så ut på gata og så at de lyste med lommelykter - og sjekket under alle parkerte biler i gata, tenkte jeg at de kanskje leter etter et drapsvåpen. Det var rimelig spesielt, sier han til avisen.

Ifølge styrelederen ble avdøde båret ut 04.04.

Har du tips eller foto? Kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs