RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winona lei av sitt rykte

Skuespiller Winona Ryder fortviler. Hun mener hun fortsatt behandles som en kriminell etter at hun ble dømt for å stjele designerklær fra en butikk i 2001.

480 timer samfunntjeneste har ikke hjulpet stort på Winona Ryders rykte. Folk glemmer ikke at hun stjal designerklær for over 50.000 kroner på en av New York`s kjøpesenter, Saks Fifth Avenue.

Det fikk hun erfare da hun ble nektet å undertegne et brev til President George W. Bush der det ble oppfordret til at han skulle undertegne Kyoto-avtalen på grunn av rullebladet sitt.

- Jeg var klar til å undertegne da en jente sa «Hei, stopp, er ikke du tidligere straffedømt?» Jeg sa «Ja,hvordan det ?» og da fortalte hun meg at jeg ikke kunne skrive under på offisielle senatopprop på grunn av rullebladet. Det synes jeg var ordentlig flaut, sier Winona til World Entertainment News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere