RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WM-data sliter også med omsetningen

Sist oppdatert:
Ementor-konkurrenten WM-data leverte bedre tall enn ventet på bunnlinjen i tredje kvartal. I likhet med Ementor sliter WM-data med omsetningen
WM-data fikk et resultat før skatt på 44 millioner svenske kroner, mot minus 101 millioner svenske kroner i fjor. Analytikerne hadde i snitt ventet et resultat før skatt på 33 millioner kroner, melder nyhetsbyrået Ticker.

Omsetningen til dataselskapet falt til 1.365 millioner svenske kroner i tredje kvartal, mot 1.475 millioner svenske kroner i samme kvartal i fjor. Omsetningen til WM-data var lavere enn analytikerne hadde ventet, som var på 1.396 millioner kroner.

- I et marked som fremdeles oppleves som tøft leverer også WM- ata i Norge et positivt resultat for tredje kvartal. Omsetningen endte på 74 millioner kroner med et resultat (EBT) på 4 millioner kroner, heter det i en melding fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere