RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WoW, de står i kø

Sist oppdatert:
Når Blizzard lager et nytt spill, og det i tillegg er et massivt mulitplayer online rollespill, ja da stiller folk seg i kø.

Det første eksemplaret av «World of Warcraft», Blizzards massive multiplayer online rollespill, gikk over disken på spillbutikken Spiderman i Oslo ett minutt over midnatt 11. februar.

Les mer:Sjekk anmeldelsen av spillet her.

Da hadde folk stått i kø siden halv ni om kvelden. Daniel Nyborg (25) fra Oslo var den aller første som fikk kloa i et av butikkens 20 spesialutgaver av spillet. Det samme spillet ligger til salgs på en nettauksjon til over 5000 norske kroner.

- Spillet er lett å sette seg inn i, samtidig som det er avansert. Dessuten er det veldig sosialt, sier Nyborg til TV 2 Nettavisen.

Det er første gang han har stått i kø for et spill, og han kommer ikke til å gjøre det igjen.

- Jeg kommer ikke til å stå i en slik kø igjen. Det er litt flaut, og jeg håper ingen av kompisene mine ser meg.

Mens de fleste andre i den flere titalls meter lange køen ganske sikkert skal hjem og installere spillet så snart de kan, har Nyborg andre planer.

- Jeg skal hjem til eks-kjæresten og sove der til i morgen. Men rett etter jobb på fredag er det hjem for å spille, og det gjør jeg nok resten av helgen, sier Nyborg og forlater butikken sammen med en gjeng andre fornøyde eiere av «World of Warcraft».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere