*Nettavisen* Nyheter.

WoW-patch snart klar

Blizzard letter på sløret og forteller oss hva vi kan vente fra den neste «World of Warcraft»-oppdateringen.

(Spillmagasinet): Den kommende oppdateringen til «World of Warcraft» (1.12) inneholder to ting som gir fans av spillet vann i munnen:

Muligheten til å kjempe i Battlegrounds uavhengig av server og to nye serveromspennende konflikter.

Mer blod

De to områdene hvor hele serveren møtes til kamp heter Silithus og Eastern Plaguelands.

I førstnevnte er målet å samle inn krydder som, hvis du ikke blir drept før du får levert det til lageret, gjør figuren din midlertidig sterkere. Når styrken din har samlet inn nok krydder så blir alle i området midlertidig sterkere samtidig som innhøstingen begynner på nytt.

I Easter Plaguelands foregår det en kontinuerlig kamp om fire vakttårn. Alliance mener at nøkkelen til å ta over området er de fire tårnene, og Horde har ikke planer om å la Alliance rusle inn og forsyne seg.

For å ta kontroll over et av vakttårnene må styrken din holde den andre unna så og så lenge. Klarer styrken din å ta over et tårn vanker det en liten belønning, mens tar den alle fire blir samtlige spillere i området midlertidig sterkere.

Nabo-krangel

Battlegrounds, spillmodusen hvor to lag kjemper mot hverandre på små områder, er en stor suksess, men noen servere sliter med at altfor få vil delta i disse kampene. Dermed blir det lange køer og enda flere holder seg unna fordi det tar så lang tid å komme i gang.

Nå ordner Blizzard opp og slår sammen ulike (men ikke alle) servere sine Battlegrounds. Dermed håper de å bli kvitt køene og gjøre kampene enda mer populære.

Dato ikke klar

Vi har ikke fått oppgitt noen dato på når patchen kommer, men en testserver settes snart opp. For mer informasjon om den må du følge på spillets hjemmeside, men det gjør du vel allerede.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.