Gå til sidens hovedinnhold

WoW, ryktene stemte

Mer «World of Warcraft» på vei.

(Spillmagasinet): Siden starten av denne uka har ryktene gått om at Blizzard jobber med en ny utvidelsespakke til nettrollespillet «World of Warcraft». Den amerikanske spillkjempen har som vanlig holdt kortene tett inntil brystet, men under en pressekonferanse på sin egen Blizzcon messe bekreftet de endelig at «Wrath of the Lich King» er på vei.

Utvidelsen lar deg utforske de isklade omgivelsene i Northrend, et av Azeroths største og mest imponerende kontinenter. De av dere som spilte «Warcraft 3» og utvidelsespakken «Frozen Throne» har for øvrig vært innom før.

Lich King er sjefen for Northrend og og en av de mektigste figurene i «Warcraft»-universet. Blizzard vil ikke si noe særlig om historien, men lover at den er spennende og at kongen spiller en viktig rolle.

I tillegg til et nytt kontinent, og dermed en haug nye oppdrag, huler, fiender, skatter, kamparenaer («Battle Grounds», som nå blant annet inneholder bygninger du kan ødelegge) og alt annet som følger med, er den største nyheten av utvidelsespakken byr på en ny klasse. Hvis du har lyst kan du lage en Death Knight, en ond og veldig kraftig trollmann/kriger som jobber for Lich King.

I motsetning til de andre klassene kan du ikke lage en Death Knight med en gang, Blizzard sier at du må oppfylle visse krav uten å gå nærmere inn på det. Vår teori er at figurer som tilhører en eller flere av de andre klassene etterhvert kan konverteres om til den nye.

«Wrath of the Lich King» lar deg lære figurene dine en ny ferdighet kalt Inscription (som lar deg oppgradere magier og andre ferdigheter) og inneholder en rekke nye frisyrer og danser, og du kan som forventet nå nivå 80. For å kunne reise til Northrand må figurene dine være på nivå 70, det vil si at du må ha nådd toppen i «The Burning Crusade».

Blizzard brukte også pressekonferansen til å kunngjøre at de skal integrere en VoIP-funksjon i «World of Warcraft». Snart trenger du med andre ord ikke å ha Skype eller noe lignende kjørende i bakgrunnen for å snakke med laget ditt når dere er på tokt.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?