Det italienske spillstudioet Black Bean Games står forhåpentligvis bak årets rallycomeback for den kjente og kjære «WRC»-serien. Utvikleren har nettopp sluppet et knippe ferske skjermbilder fra spillet, som er planlagt lansert til PC, PS3 og Xbox 360 i begynnelsen av oktober 2010.

Se de nye bildene i karusellen øverst i denne artikkelen. Video av «WRC» ser du lenger ned i artikkelen.

«WRC» er det offisielle spillet til FIA World Rally Championship, og skal i motsetning til de arkadefokuserte «Colin McRae: Dirt»-spillene, være en racingsimulator. De nye skjermbildene viser frem belønningssystemet i det nye «WRC»-spillet samt oppdragsbasert kjøring og det som kan se ut som en skademodell for bilene. Og, naturligvis, en del skinnende rallybiler.

Stor rallyspillserie

«WRC»-serien så dagens lys første gang i 2001 og endte sine dager på Playstation Portable i november 2005. PSP-versjonen var det Travellers Tales som sto for, mens de andre fem spillene kom fra kjente Evolution Studios – studioet som i dag lager «Motorstorm».

LES ANMELDELSENE: WRC 3, WRC 4, WRC: Rally Evolved og WRC: FIA World Rally Championship

Middelmådige meritter

Mens Evolution i stor grad har fått karakterer i toppsjiktet for sine bilspill, kan ikke Black Bean skilte med det samme.

Det milanobaserte selskapet står gjennom utviklerteamet Milestone bak spill som Superstars V8 Racing, Superbike World Championship, Evolution GT og MotoGP, alle spillene får gjennomsnittlig eller mindre bra score av internasjonal spillpresse.

Vi krysser likevel fingrene for at studioet får alle mutterne på plass i det neste «WRC».

Trailer til «WRC»:

HTML EMBED