RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

X Factor-deltaker truet med selvmord

I HARDT VÆR: Simon Cowell er vant med å skuffe folk. Men for en kvinne i femtiårene, tok følelsene fullstendig overhånd.
I HARDT VÆR: Simon Cowell er vant med å skuffe folk. Men for en kvinne i femtiårene, tok følelsene fullstendig overhånd. (Getty Images)
Sist oppdatert:
Britisk kvinne i femtiårene tålte ikke Cowells kritikk.

(SIDE2): En kvinnelig deltaker i britiske «X Factor» truet med å begå selvmord etter å ha fått beskjed om at hun ikke gikk videre i konkurransen, melder Daily Mail.

Dramatikk
Dramaet fant sted iløpet av den andre dagen med auditionrunder i London, og utbruddet kom da hun ble intervjuet etter å ha fått nei fra alle fire dommerne. Nytt av året er også at et publikum på hele 2000 mennesker bivånet hennes sorti.

Dommerpanelet består for øvrig av (selvfølgelig) Simon Cowell, Dannii Minouge, Cheryl Cole og Louis Walsh.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kalte på lege
Produsentene kalte på standby-legen sin da kvinnen, som er i femtiårene, begynte å hyle og skrike.

- Hun løp vekk og ropte at hun ville ta selvmord. Produsentene løp etter henne, og en og en halv time senere trøstet de henne fortsatt, sier øyenvitne Tracey Ward.

ITV bestemte seg for å benytte medisinsk personell for første gang i showets historie, i kjølvannet av at Susan Boyle ble lagt inn på mentalsykehus på grunn av det enorme mediekjøret rundt henne.

- Ingen regnet med at vi måtte bruke legen vår så fort, sier en X Factor-ansatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere