RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

X-Files-Larry på mobilen

Husker du de gamle «Larry»-spillene? Spenningsspillet «X-Files: Deserter» til mobilen er tuftet på samme lest. Godt tenkt.

«X-Files: Deserter» er et valgbasert spenningsspill. Du spiller rollen som spesialagent Fox Mulder, og skal løse et bestialsk drap på en tjenestemann i Las Vegas.

Spillet er som sagt valgbasert. Det vil si at du starter på kontoret til Mulder uten en idé om hva du skal gjøre. På menyen har du en rekke kommandoer som «Se», «Bruk», «Snakk», «Gå» og så videre som du må bruke for å komme videre i spillet.

Valgene er noe begrenset i og med spillet er utviklet på en så snever plattform som en mobiltelefon. I bunn og grunn går valgene ut på å lete etter hva spillet har pekt ut som neste «riktige ting» å velge. Du kan for eksempel ikke velge å skyte Skinner eller ha sex med en hore for så å dø av aids - som i Larry.

Likevel virker «X-Files: Deserter» spennede, ikke minst på grunn av gode tekstforfattere bak historien som bretter seg ut. Valgmenyen er dessuten store og det er lett og behagelig å la seg forføre av detektivrollen.

«X-Files: Deserter» er imidlertid ikke et spill du drar frem på trikken, det tar altfor lang tid til det. Klarer du likevel ikke å vente med å finne ut hva som skjer på det ene hotellet der ute i ørkenen, er det godt å vite at du kan lagre spillet hvor som helst og fortsette der du slapp.

Spillet er lastet ned med mobil fra wap.tv2.no, og testet på en Sony Ericsson T630.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere