*Nettavisen* Nyheter.

Xbox 2-avsløringer lite sannsynlig

Foto: Microsoft

Natt til torsdag norsk tid går Consumer Electronics Show i Las Vegas av stabelen. Avsløringer om Xbox 2 har vært forventet, men er lite sannsynlig.

05.01.05 09:08

Toppsjefen i Microsoft, Bill Gates, skal åpne den kjente konferansen, og kravet om å levere noe saftig har satt i gang spekulasjoner om Xbox 2-avsløringer.

Xbox ble første gang vist på nettopp denne konferansen i 2001.

– Men du skal ikke forvente for mye informasjon. Ingen av oss i Mircrosoft Norge har reist over, for å si det slik, sier Home and Retail Division manager i Microsoft Norge, Espen Gylvik til TV 2 Nettavisen.

Nettsiden Gamesindustry deler Gylviks oppfatning, og ifølge en innsidekilde i Microsoft vil de som møter til messen i håp om å få se Xbox 2, ha reist forgjeves.

Det er likevel sannsynlig at Bill Gates vil snakke om konsollen selv om detaljer om design eller tekniske spesifikasjoner antagelig ikke vil bli nevnt.

Ifølge Gamesindustry vil Gates fokusere på andre Microsoft-produkter som teknologi for mediasentere, PC-er spesielt for hjemmeunderholdning, bærbare videospillere, digital rights management (DRM) og «smartklokker».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.