RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Xbox 360 med 250 GB?

Sist oppdatert:
En glipp kan ha avslørt enda en ny Xbox 360-versjon.

(Spillmagasinet): En skal selvsagt ikke fyre opp under en PC vs konsoll-diskusjon her, men et av de klassiske argumentene for konsoller er at du har én boks å forholde deg til, og så vet en at alle spill fungerer. Din konsoll er den samme som min konsoll - og alt det der.

Har blitt mye å velge i

Med både PS3 og Xbox 360 har dette bildet endret seg dramatisk, og vi har for lengst fått eksempler på spill som ikke fungerer med de dårligste versjonene av konsollene - og en må også ha riktig versjon av PS3 for å kunne PS2-spill.

Men om ikke annet, så fører mange versjoner av konsoller til at det blir noen rykter å ta tak i, og nå kan det se ut til at Microsoft har funnet ut at de er nødt til å pumpe opp størrelsen på harddisken som de leverer på X360.

250 gigabyte?

Amazon i Tyskland skal ifølge Kotaku ha hatt en Xbox 360 med 250 GB harddisk, bundlet med Forza Motorsport 3 og to trådløse kontrollere. Denne skulle ut i salg i oktober fir 279,99 euro.

Dette er altså en harddisk som er over dobbelt så stor som den nåværende største harddisken på X360.

Gir mening

En større harddisk på X360 er definitvit ingen dum idé etter hvert som nedlasting av spill fra nett blir stadig mer populært, og det krever mer lagringskapasitet.

Siden har senere blitt fjernet, så om dette er en feil - eller en tidlig lekkasje gjenstår å se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere