Ylvis-brødrene gjester The Ellen DeGeneres Show

Burbank/Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Med revekostyme i bagasjen er Bård og Vegard Ylvisåker i Burbank i California for å være med på talkshowet til Ellen DeGeneres, som har flere millioner seere i USA.

Talkshowet spilles inn i Warner Brothers studio i Burbank utenfor Los Angeles torsdag, og programmet sendes i USA fredag ettermiddag.

- Vi gleder oss veldig. Som jeg også tvitret i går morges, er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker i en pressemelding.

Etter at låten «The Fox» ble lagt ut på YouTube tirsdag for to uker siden, har brødrene fått stor oppmerksomhet i inn- og utland. På YouTube hadde musikkvideoen torsdag hatt 36,3 millioner visninger.

- Det er utrolig gøy å se på oppmerksomheten Ylvis-brødrene har fått i USA. Musikkvideoen er allerede omtalt på NBC, Fox, CNN, ja egentlig over hele fjøla. Vi er utrolig stolt over at Ylvis lager så godt programinnhold at det når så bredt ut i utlandet, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.