RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ylvis får skylden for penge-trøbbel

Sist oppdatert:
Peter Brandt går langt i å legge skylden på Ylvis-brødrene etter at selskapene hans havnet i skifteretten med 7,4 millioner kroner i gjeld.

Manager Peter Brandt har i intervju med Bergens Tidende plassert skyld der han mener den hører hjemme; hos sine tidligere artister. Spesielt Vegard og Bård Ylvisåker får en stor bit av kaken. For kort tid siden måtte Brandt ta sine to selskaper Spotlight Produksjoner AS og Eventum Produksjoner AS til skifteretten, med en gjeld på 7,4 millioner til forskjellige kreditorer. Ylvis-brødrene og Brandt inngikk imidlertid forlik, og konkursbegjæringen ble trukket tilbake.

Den store gjelden tilskriver han Ylvis-brødrenes store visjoner for seg selv, og sviktende billettsalg til en altfor dyr forestilling på Chat Noir i 2004. Da pilene begynte å peke nedover på grafene, forlot Ylvis-brødrende det synkende skipet. Det mener Brandt var usolidarisk.

Brandt har også tidligere opplevd brudd med artister i sin stall. Julian Berntzen, Stig van Eijk og Herborg Kråkevik har alle tatt sin hatt og gått etter krangler med manageren.

- Det er ikke noen hemmelighet i mediene at det utviklet seg en personlighetskonflikt mellom Herborg Kråkevik og meg. Når det gjelder de andre bruddene har de alle forskjellige årsaker og de fleste var helt udramatiske, sier Brandt til Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere