RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ylvis på P3

Lurer du på hvor maurtisset til mauren kommer fra? Hver dag i sommer skal Bård og Vegard Ylvisåker underholde lytterne i programmet O-fag på P3

I prateprogrammet O-fag skal brødrene Ylvisåker få tilbake stemningen fra O-fagstimene på barneskolen. Programmet har som mål å videreformidle kunnskap om det lytterne lurer på. Hvis du for eksempel lurer på hvorfor meitemarken beveger seg etter den er delt i to, vil brødrene svare deg på det. Ingen spørsmål er for store eller små.

- Vi skal også ha gjester. Kjendiser. Musikalske sådanne, sier Bård til P3-nett. - Og samtidig skal vi være brødre og utfordre hverandre i forskjellige oppgaver. For eksempel i å ringe til SAS og bestille flybilletter til Svalbard uten å si bokstaven S.

Brødrene er erfarne underholdere, med lang fartstid både på scenen og i tv-ruten. Dette er imidlertid første gang de skal være på radio, og begge er spente og fulle av forventning.

Programmet O-fag starter opp 3.juli, og vil gå hverdager mellom kl. 12 og 13.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere