Gå til sidens hovedinnhold

Ylvis-premiere gikk i svart

- Kan ikke huske at noe slikt har skjedd før, sier kommunikasjonsdirektør.

TVNorge kunne tirsdag kveld endelig sende premieren av flaggskipet "I kveld med Ylvis". Seriepremieren har fått mye oppmerksomhet etter Ylvis-brødrenes nye musikkvideo "What does the Fox say". Videoen har i skrivende stund fått millioner av treff, og duoen har og blitt spurt om å være med på det amerkanske talkshowet til Ellen De Generes.

Men istedet for den etterlengtede premieren, ble seerne møtt av en svart skjerm med ødelagt TV Norge-logo og teksten "Teknisk feil". Feilmeldingen sto i knappe fem minutter før programmets åpningsvideo begynte. Programmet som egentlig skulle begynt 21.30, kom ikke i gang før nærmere 21.41.

Reaksjonene på sosiale medier lot ikke vente på seg:

«Togene står, landslaget taper, og TVNorge klarer ikke å få Ylvis på luften. Ikke si at du ikke ble advart. #valg2013»

«Registrerer at enkelte trur TVNorge gjekk i svart fordi for mange skrudde på tv'en samtidig. Fornøyelig. #ylvis #tekniskfeil»

Ifølge TVNorges kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen ble det stresset stemning da feilmeldingen dukket opp.

- Det var en feil med en av avspillingsmaskinene. Jeg satt ikke akkurat stille når dette skjedde. Vi har satset mye på denne premieren, og da blir man jo stressa. Jeg kan ikke huske å ha sett en slik feilmelding i min tid i kanalen før, sier Bergestuen til Nettavisen, og legger til:

- Jeg håper folk valgte å henge med allikevel.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken