RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Yngstemann avgjorde

Sist oppdatert:
14-åring sikret Vålerenga seieren mot Fjellhamar.

Vålerengas juniorlag slo Fjellhamars A-lag 2-1 i Vallhall lørdag ettermiddag. Gjestene ledet 1-0 ved pause, men VIF-talentene kom sterkt tilbake i 2. omgang.

- Det var en jevn førsteomgang, med mye stillingskrig. Fjellhamar tok ledelsen etter slurv i vårt forsvar.

- Etter pause tok vi mer over. Ole Sandnes utliknet etter ti minutter, mens banens yngstemann, 14 år gamle Kamer Qaka sikret seieren ti minutter før slutt, sier hovedtrener for juniorlaget, Raymond Mikkelsen, til vif-fotball.no.

Da Vålerenga slo Oslo/Akershus 94-kretslag forrige helg var det et veldig ungt VIF-lag på banen. Ungt var det også mot Fjellhamar lørdag, selv om flere av de litt eldre junior-spillerne fikk prøve seg.

- Vi har mange skader for tiden, men vi brukte Fjellhamar-kampen på å forberede oss til Color Line-tureninga som starter i Ålesund neste helg. Vi stilte uten Chuma Anene og Håvard Nielsen som trener mer eller mindre fast med a-laget. Men vi har en stor tropp i år, 27 mann, så vi har heldigvis mange å velge fra.

- Vi spiller sjelden kjempekamper på denne tiden av året, men vi er fornøyd med starten vi har fått og merket fremgang fra forrige helg, særlig defensivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere