Yoga Fire kan vinne MTV-pris

Foto: (MySpace)

Bandmedlemmene i det plate- og bokaktuelle rockebandet er svært oppspilte over nominasjonen.

16.09.09 11:05

(BIIPMAG): De var tøffe og eventyrlystne da de valgte å legge det suksessfulle hip hop-bandet «Klovner i Kamp» på hylla. Nå er det rockebandet «Yoga Fire» som gjelder og med sine energiske live-shows har gutta allerede klart å bli et av Norges mest populære band.

Rock erstattet hip hop
Gutta var klare for å gjøre noe nytt, rett og slett fordi de elsker utfordringer. Nå har de jobbet med det nye prosjektet i tre år og 28.september kommer både debutalbumet og bandmedlemmenes biografi, begge ved navn «Fuck you eller penga tilbake».

- Ikke til å tro
En MTV-nominasjon på toppen av det hele gjorde «Yoga Fire» svært oppspilte:

- Det er ikke til å tro, men det er faktisk sant. Vi har ikke sluppet plate enda, men allikevel har de funnet det for godt å nominere oss til Beste Norske Artist. Vi er så oppspilte at vi ikke veit hvor vi skal gjøre av oss, og dagene siden nyheten kom har stort sett gått ut på å ligge i stabilt sideleie og puste i papirposer, forteller de fornøyde bandmedlemmene i sin egen blogg.

Hard konkurranse
Yoga Fire er i hard konkurranse i kategorien og konkurrerer mot veletablerte artister som Maria Mena, Paperboys og Röyksopp.

Så nå er det opptil publikum å avgjøre hvem som fortjener prisen for «Beste norske artist» som utdeles under årets «European Music Awards» i Berlin 5.november.

Stem på din favoritt her!

Se guttas nye musikkvideo «Superkul med kniv» her:

HTML EMBED

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.