Gå til sidens hovedinnhold

Ypper svenskene til puppekrig?

Maria viste ikke fram noe prinsesse Madeleine ikke hadde vist fram først.

(SIDE 2): De største svenske avisene er sjokkerte over Maria Haukaas Storeng's utringede kjole under delfinalen i svensk Grand Prix lørdag kveld.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Man kunne nesten få inntrykk av at svenskene ikke har sett slike attributter før, men bilder av Sveriges egen prinsesse Madeleine beviser at svenskene har vært eksponert for en yppig kvinnekropp før Maria kom over grensa for å fremføre "Killing me tenderly" med Anna Sahlene.

«Brystsjokk»
Våre kjære naboer i øst fikk «bröstchock» av Haukaas Storeng's duvende former, skal vi tro Aftonbladets Frida Sjödin.

- Her synes tydelig finanskrisen også i Melodifestivalen. Sahlen hadde musekorte klær og Haukaas Storeng måttet ofre tøyet over brystene. Len deg ikke fram, Maria, for da kommer hele Norge til å skjemmes og hele Sverige til å juble, skriver Sjödin ifølge Seher.no.

Ungpikepupper
Nå kan det tenkes at de velformede fordelene til Maria hadde fått en og annen nordmann til å juble også, slik mange jublet for to år siden da vakre prinsesse Madeleine valgte å glede kong Harald med sine ungpikepupper på hans 70-årsdag.

Den gang skrev Side2 en artikkel om Maddes kløft som vakte oppmerksomhet hos søta bror.

Den svenske avisen Expressen hevdet da at «norske medier - i flertall - raser mot prinsessen» etter at Side2 antydet at «kjolen passer kanskje bedre på byen enn på en kongelig 70-årsfeiring».

Aftonbladet (der Frida Sjödin jobber) var mer opptatt av at Side2-leserne likte det de så. «Det är beviset. Partyprinsessen Madeleine är inte bare heteste prinsessen i Sverige. Uten även i Norge.», konstaterte avisen fornøyd den gangen.

Glemske?
Hukommelsen er tydeligvis noe redusert hos svensk media, men vi håper at denne artikkelen kan friske opp minnene fra 2007. Dersom Sverige ypper til puppekrig, har vi et og annet i arkivet.

Pillutta dej, Sverige!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget