Ytterligere 10 tips for bedre sex

Det finnes utaligge måter å forbedre sexlivet og orgasmene på. Vi gir deg ytterligere 10 tips som kan øke susen i sengen.

16.09.05 12:13

(Womanweb.no): Du kan lese de ti forrige tipsene for å forbedre den seksuelle omgangen både for deg selv og sammen med en partnerher .

Her er imidlertid ytterligere 10 tips som kan få opp temperaturen:

1 – Forventninger kan øke både lysten og opplevelsen. Be elskeren din fortelle deg hva han akter å gjøre med deg før han gjør det – eller før dere engang har begynt å kaste klærne. Det skal forferdelig dårlige taleevner til for at det ikke koker opp gryta.

2 – Rollespill er vel og bra, men det begynner å bli litt slitt med sekretær- og sykepleierlekene nå, synes vi. Hva med å prøve disse?:

-Dere er er fremmede for hverandre, og har akkurat møtt hverandre på en fest. Dere kan imidlertid ikke holde hendene fra hverandre, og det mens alle ser på! Flørt vil med hverandre under hele festen, ta taxi sammen hjem, og fortsett å late som det er den aller første gangen sammen.

-Han er en toller, og du prøver å smugle inn litt for mye. Skikkelig ransaking og kroppsvisitering kreves, og hvem vet hva dét kan føre til¿

3 – Vis at du er kåt ovenfor partneren din, råder sexrådgiver Berit Håvold i det kommende nummeret av Woman. Les mer der når det er i butikkene 26. september.

4 – Mange kvinner får ikke orgasme bare ved penetrering, fordi klitoris ikke får nok stimulering. Men, det finnes triks: Du ligger på toppen av han med beina sammen mens hann er inne i deg. Vagg fra side til side, opp og ned så fort du ønsker – du bestemmer tempoet her, han behøver ikke bevege seg særlig. Med en slik posisjon skulle du mane frem friksjon nok til å blåse taket av soverommet.

Få flere tips til stillinger her

5 – Ha sex i det fri! Høsten er riktignok her, og kulda setter inn før vi vet ordet av det. Det er likevel ingen hindring for å sprite opp sexlivet med en tur med ”noe ekstra”. Sørg for å ha noe behagelig under dere, slå opp et telt eller finn dere en skjermet plass i nærheten av en eller annen form for varmekilde, og du skal se at dere blir så hete og pirret at dere ikke klarer tenke på noe annet enn hverandre.

Sjekk ut gode tips til utesex her

6 – Slutt å fake. Til syvende og sist vil det bare være et hinder for dere begge til å finne ut hva som virkelig tenner deg. Og det vil du jo egentlig at han skal vite, sant?

7 – Det fines knapt bedre forspill enn en skikkelig god erotisk massasje. Ømme og kjærlige hender som tar bestemt, hengivent og pirrende på deg¿

Les mer om hvordan det gjøres

8 – Mange kvinner setter 20 føtter på bremsen og bare én på gassen når de har sex, og det er synd. Å skru opp lyden er en av de mest effektive redskapene til god sex, mener sexolog Pia Struck, som blant annet underviser kvinner i kunsten å få orgasme. Så, bare å stønne i vei!

9 – Endelig er han der nede og gir deg sin beste orale innsats. Denne gangen gjør du det litt annerledes. Klem beina sammen litt mer enn du vanligvis gjør, slik at han må jobbe litt mer for å få det til. Det skaper mer bevegelse, og mer begeistrelse¿

10 – Ha konstant øyekontakt gjennom hele akten. Det skaper en helt spesiell spenning, og kan være hinsides opphissende. Se om dere klarer å opprettholde øyekontakten når dere kommer også. Helst samtidig.

Les også:

10 tips for bedre sex

Kjærlighet over store avstander

Norske menns utrolige sexvaner

Er du en sexgudinne?

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.