*Nettavisen* Nyheter.

Ytterligere to pågrepet etter skyting i Oslo

Oslo (NTB): En mann og en kvinne er pågrepet i forbindelse med skyteepisoden i Oslo sentrum tirsdag. Fra før er to menn varetektsfengslet i saken.

De fire er siktet for skyting på åpen gate etter at det ble avfyrt flere skudd i St. Olavs gate tirsdag, melder NRK. De fire er norske statsborgere i 20- og 30-årene.

To av mennene ble pågrepet allerede tirsdag, og de ble torsdag varetektsfengslet i fire uker. Torsdag ble en mann og en kvinne pågrepet. Mannen vil bli fremstilt for fengsling, mens politiet ennå ikke har bestemt seg for om de vil be om varetekt for kvinnen.

- Vi har ikke indikasjoner på at skytingen er knyttet opp mot noe gjengmiljø i Oslo. Men det er tydelig at det har vært noe uoppgjort mellom de innblandede, sier etterforskningsleder Trond Vennatrø i Oslo politidistrikt.

Det ble avfyrt flere skudd tirsdag kveld, og tre biler forsvant fra stedet i høy hastighet like etterpå. Vitner skal ha fortalt at det var flere enn fire personer i de tre bilene, og politiet ser derfor ikke bort fra at det kan bli flere pågripelser i saken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.