RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ytterligere to personer pågrepet etter Karoli-angrepet

Bevæpnet politi holder holder vakt i en korridor på Ullevål Univeristetssykehus i Oslo hvor to personer ligger hardt skadet etter et oppgjør mellom to rivaliserende romfamilier mandag kveld.
Bevæpnet politi holder holder vakt i en korridor på Ullevål Univeristetssykehus i Oslo hvor to personer ligger hardt skadet etter et oppgjør mellom to rivaliserende romfamilier mandag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Sist oppdatert:

To menn ble torsdag pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk på René Karoli på Torshov bingo. De ble pågrepet i Sverige, opplyser politiet.

– De er to av flere som er siktet i saken, sier Grete Lien Metlid, som er fungerende leder for seksjon for vold og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, til NTB.

Totalt tre menn er nå pågrepet og siktet i saken, og Metlid opplyser at de leter etter flere siktede personer.

Flere siktet
– Vi leter fortsatt etter flere navngitte personer og prioriterer høyt å få tak i dem som var involvert. I tillegg til etterforskningen som pågår i Oslo, samarbeider vi med andre lands politimyndigheter, sier Metlid. Hun kan ikke si noe om hvor mange som er siktet, men oppfordrer personene det gjelder til å melde seg selv for politiet.

– Det er en fordel om de melder seg selv, men vi leter til vi finner dem, sier hun.

En 42-åring ble torsdag i forrige uke fengslet i fire uker etter Karoli-angrepet. Politiet fikk fullt medhold i kravet om om brev-, besøks- og medieforbud i alle fire ukene, hvorav de to første ukene i full isolasjon. Årsaken til kravet er at politiet mener det er fare for bevisforspillelse og -unndragelse.

Overleveres til Norge
René «Roma» Karoli og hans 23 år gamle sønn ble såret da flere personer gikk til angrep med kniv, øks og sverd inne i et bingolokale på Torshov andre påskedag. To andre personer ble også skadd i slagsmålet, og et skytevåpen ble funnet utenfor lokalet da politiet kom til stedet.

Karoli og sønnen ble alvorlig skadd, og de ligger fortsatt på Ullevål sykehus etter angrepet. De ble avhørt av politiet søndag.

– Tilstanden deres er betydelig bedre, og de er oppegående, men de er fortsatt under oppfølging av helsepersonell, sier Metlid.

De to som ble pågrepet torsdag er avhørt av svensk politi og vil bli overlevert til Norge så raskt som mulig. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere