Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan elsker Zlatan-ryktene

- Det er kult å lese løgner om seg selv, sier svenskenes superstjerne.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Zlatan tilbringer ferien i Malmø med å løse kryssord og lese om alt som skrives om han i avisene. Han leser blant annet om de siste ryktene, hvilke klubber som har lagt inn bud, og hvem han har truffet på hvilket hotellrom etc.

Av og til må han ringe agenten sin for å høre om ryktene virkelig stemmer. Da hører han som oftest bare latter og et kontant «nei»!

Bare Inter - i dag
- Jeg leser avisene og ser hva som skjer. I avisene avgjøres jo min fremtid. Man ser mye løgner, det kommer fra alle hold. Det synes jeg er kult å lese, sier Zlatan til Expressen.se.

På spørsmål om hvor han spiller neste sesong, sier han:

- Alt kan skje, det finnes ingen som kan garantere din fremtid. Men i dag er det bare Inter som gjelder.

- Jeg synes jeg har gjort min hittil beste sesong. Jeg utvikles ennå. Jeg kjenner glede og har en bra omgivelse. Alle vil meg vel, jeg vil alle vel. Og Inter har gått bra, også. Vi har vunnet tre titler på rad, og alt handler om å vinne. Det er titlene du blir bedømt etter. Når du slutter, kommer folk til å spørre: - Jaha, hva vant du da?

Glemt bagatell
Zlatans mål for fremtiden er å trene steinhardt, utvikle seg og bli enda bedre. Han ble toppscorer i år, og vil gjerne bli det igjen, men med enda flere mål. Han vil rett og slett ha flere titler. Elleve holder ikke, synes han.

Han synes også at media overdrev ordvekslingen mellom han og Kim Källström i forbindelse med landslagskampen for snart to uker siden.

- Det var noen harde ordvekslinger på banen. Om jeg ikke kan prate med mine medspillere, hvordan skal de da kunne kommunisere med meg? Vi er begge to profesjonelle, så det er ikke noe problem. Det var en bagatell som ble oppblåst. Det er glemt nå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley