*Nettavisen* Nyheter.

Zlatan, for en røre!

Foto: AP/Scanpix

Inters representanter på flørteren i Barcelona og kan reise hjem med Eto'o i bagasjen.

Sportsbladet.se melder at Inters president har tatt turen til Barcelona. Inters president Massimo Moratti skal ha tatt privatflyet til Spania, for å så spise en lengre middag med Barcelonas president Joan Laporta på luksushotellet Hotel Majestic i 21-tiden torsdag kveld.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sportsbladet skal ha fått opplyst fra kilder at Zlatans Agent Mina Raiola har fått tillatelse til å forhandle med Barcelona.

- Ibrahimovic var definitivt et av samtaleemnene den kvelden, sier en Inter-kontakt til avisen.

Sportsbladet siterer videre spanske Sport.es, på at Laporta sier det var en middag mellom venner, og at de ikke har pratet om noe spesielt emne, og har nøyd seg med å ha en innledende kontakt.

Barcelona til Råsunda
ifølge Sportexpressen.se skal også Barcelona være på plass på Råsunda i morgen for å se landslagskampen mellom Sverige og Danmark. Den spanske avisen El Mundo Deportivo skal ha sitert Barcelonas internasjonale pressetalsmann på at:

- Vi bruker å ha speidere ute på kamper som titter på bra spillere.

El Mundo Deportivo sier også at Barcelona er på plass i Stockholm, men at de ikke får prate med Zlatan før klubbene har kommet til enighet.

Eto'o byttehandel
Sportsbladet skal også ha fått informasjon om at Inter har tilbudt Zlatan til Barcelona for 360-400 Millioner kroner. En overgang for Zlatan skal også innebære at Samuel Eto o går motsatt vei. Etoo har ennå ikke forlenget kontrakten sin, som går ut neste år. Et eventuelt salg må derfor skje snart.

Ifølge flere spanske medier skal det være en del spørsmålstegn ved en eventuell overgang, for Zlatan skal ikke være Barcelonatrener Pep Guardiolas førstevalg. Det skal være problemer med å se for seg hvordan svensken skal passe inn i Barcelonas spillesystem.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag