RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan klar for Ullevaal

Sist oppdatert:
Disse Barca-stjernene kommer til Oslo.

Kjøp billetter til kampen her

Torsdag kl. 19.00 tar Vålerenga i mot FC Barcelona på Ullevaal stadion.

Onsdag formiddag bekreftet Barcelona troppen som reiser til Oslo, og den inneholder blant annet den svenske superstjerna Zlatan Ibrahimovic og flere godt meritterte spillere. Se hele troppen i slutten av artikkelen

Zlatan

Zlatan Ibrahimovic ble tidenes dyreste fotballspiller da han ble solgt fra italienske Inter til Barcelona før forrige sesong. Han er regnet som en av verdens beste fotballspillere og har en lang merittliste. Zlatan har vunnet både serie og cup i Nederland, vunnet Serie A tre ganger og den italienske cupen to ganger. Han er spansk serie- og supercupvinner for Barcelona.

Han ble toppscorer i Serie A i 2009 og har blitt kåret til beste spiller i den italienske ligaen to ganger. Zlatan har vunnet den svenske gullballen fire ganger og vært på årets lag i Europa to ganger.

I fjor scoret han 21 mål på 41 kamper for Barcelona.

Keita og Bojan

Seydou Keita er landslagsspiller for Mali. Han er Champions League-mester, cupmester og to ganger seriemester med Barcelona. I tillegg har han vunnet den franske serien med Lorient og spansk supercup med både Sevilla og Barcelona. Keita spilte 44 kamper og scoret 6 mål for Barcelona forrige sesong.

Spanske Bojan Krkic debuterte fro Barcelona i 2007 som 17-åring. Han har en a-landskamp og 30 u-landskamper for Spania. Med Barcelona har han vunnet Champions League, spansk cup og supercup og blitt seriemester to ganger. Krkic spilte 36 kamper og scoret 12 mål for Barcelona forrige sesong.

Milito, Maxwell og Adriano

Gabriel Alejandro Milito har 32 landskamper for Argentina. Han er Argentinsk mester med Independiente og har vunnet den spanske cupen og supercupen med Zaragoza. Som Barcelona-spiller har han vunnet Champions League, cup og supercup og blitt seriemester to ganger. Milito spilte 17 kamper for Barcelona i fjor.

Maxwell Cabelino Andrade er brasilianer med en forid i nederlandske Ajax og italienske Inter. Han kom til Barcelona før forrige sesong og har spilt 25 kamper i Barca-drakta. Han har vunnet den nederlandske serien- og cupen to ganger, den italienske serien tre ganger og har gått til topps i supercupen to ganger. I fjor ble han spansk serie- og supercup-mester med Barcelona.

Brasilianske Adriano signerte for Barcelona i sommer. Han kommer fra Sevilla der han vant Europa-cupen to ganger og den spanske cupen to ganger.

FC Barcelona-troppen mot Vålerenga

Jose Manuel Pinto
Ruben Miño
Adriano
Armando Lozano
Benja Martinez
Bojan Krkic
Albert Dalmau
Edu Oriol
Zlatan Ibrahimovic
Ilie Sanchez
Jonathan Dos Santos
Jonathan Soriano
Seydou Keita
Marti Riverola
Maxwell
Gabriel Milito
Marc Muniesa
Manuel Agudo Durán "Nolito"
Sergi Gómez
Sergi Roberto
Cristian Tello
Victor Sánchez

Kjøp billetter til kampen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere