*Nettavisen* Nyheter.

Zlatan på godt og vondt

Foto: AP/Scanpix

En småamper svenske sikret Milan tre poeng.

24.01.11 08:23

AC MILAN - CESENA 2-0:

Det er ingen hemmelighet at svenske Zlatan Ibrahimovic ikke alltid er i like godt humør ute på fotballbanen.

Da Milan møtte Cesena til dyst i Serie A søndag kveld hadde den storvokste spissen en av de dagene da han gjennom hele kampen virket småirritert og amper.

Ut i reklameskiltene
Dette gjenspeilte seg blant annet i et par småstygge etterslengere i løpet av matchen. Den kanskje styggelse kom et kvarter før slutt da svensken sendte Marco Parolo ut i reklameskiltene.

Men til tross for humørsvingningene, så er det også en Zlatan Ibrahimovic i målform som trekker på seg den røde og svarte drakten om dagen.

Mot Cesena var den tidligere Barcelona-mannen involvert i begge målene i det som til slutt ble en 2-0-seier.

Selvmål og mål
Det første kom rett før pause. Nykommer Antonio Cassano vartet opp med et nydelig chipp inn mot Zlatan, men før svensken rakk å avslutte hadde Maximiliano Pellegrini satt ballen i eget nett.

Milans andre fulltreffer kom etter flott samarbeid mellom Robinho og Zlatan. Brassen spilte fram til svensken, som avsluttet fra skrått hold. Cesena-målvakt Francesco Antonioli sto en smule feilplassert, og kunne bare se ballen suse inn i lengste hjørne.

Seieren betyr at Milan nå har et forsprang på fire poeng i toppen av Serie A-tabellen. De røde og svarte har sanket 44 poeng på 21 kamper så langt.

Napoli følger på andreplass med 40 poeng, mens John Arne Riises Roma holder tredjeplassen med 38 poeng fra sine 21 kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag