RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zombiejakten fortsetter på Wii

(Capcom)
Sist oppdatert:
Nytt «Dead Rising»-spill annonsert til Wii. Se de første bildene.

(Spillmagasinet): Capcom røper i en pressemelding at «Dead Rising: Chop Till You Drop» er under utvikling til Wii. Actionspillet «Dead Rising» som kom ut til Xbox 360 i 2006, fikk en god mottakelse og ble av spillmagasinets anmelder belønnet med terningkast 5 blant annet for sitt underholdende historieoppdrag og kreative våpen.

«Dead Rising: Chop Till You Drop» benytter seg ifølge Capcom av den samme teknologien som brakte «Resident Evil 4» til Wii, og skal la spilleren veive med Wii-kontrolleren for å skyte og kjempe seg gjennom et zombieinfisert kjøpesenter.

Hovedpersonen fra det originale spillet, fotojournalisten Frank West, forviller seg denne gang til småbyen Willamette som viser seg å være tatt over av zombier. Capcom lover store omgivelser å utforske og «endeløse hærskarer med fiender» å bryne seg på.

«Dead Rising: Chop Till You Drop» har ikke fått en endelig lanseringsdato, men ifølge tothegame.com vil spillet dukke opp i spillbutikkene i løpet av vinteren.

500

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere